Menu

Poder - U4, U5, U6

Det har været et dejlig år. 

I foråret valgte jeg, at vi skulle træne uden at spille kampe, da vi var mange nye. Det havde vi meget gavn af, da vi så fik ro til at lære hinanden at kende. 

Vi var en gruppe, der aldersmæssigt gik fra 3 år til 8 år. Hvilken gav nogle udfordringer, men spillerne klarede det til UG. 

Klubben valgte, at give flotte dragter til spillerne. Det ser virkelig godt ud til træning. 

I efteråret er vores gruppe bleven lidt mindre; 8 Drenge på 6-7 år. Det er en meget god gruppe. Hvor de 5 kommer fra friskolen, en fra 3-egeskolen, en fra Ringe og en fra Sydfyn, så vi er lidt spredt. 

Vi har spillet mange kampe i efteråret og vi har klaret os virkelig godt. Vi har lavet mange mål, og vi er bleven gode til at spille sammen. 

I efteråret har vi trænet 2 gange om ugen, og drengene har trænet utrolig godt med stor vilje. Vi har i efteråret været så heldige, at vi har fået en træner til. Det er Noa Severinsen, det har været til meget stor hjælp. Vi håber han vil forsætte. 

Hvis de her drenge forsætter, bliver det virkelig et godt hold. Og selvom alle drengene lige nu er 6-7 år, ser vi gerne at yngre årgange kommer til, hvis de ønsker at spille fodbold og komme lidt ud. Der er plads til alle!

Træningstider

Dag Tid Omkl. Bane
Tirsdag 17:00 - 18:00
Torsdag 17:00 - 18:00

Trænere

Træner
ingen pic
Mads Holmstrøm
Luk