Menu

ØENS HOLD

  OB og Ryslinge Boldklub samarbejder….

Ryslinge Boldklub gik pr. 5. oktober 2005 med i fodboldsamarbejdet Øens Hold med Odense Boldklub.


Ambitiøs vision

Visionen for Øens Hold siger, at "sammen vil vi skabe Danmarks stærkeste fodboldsamarbejde." Planen er at opfylde visionen for fodboldsamarbejdet via en gensidig udvikling af klubberne, lederne, trænerne og talenterne i de klubber, der tilslutter sig Øens Hold. Ligeledes skal samarbejdet være med til at skabe både sportslig og økonomisk fremgang for alle klubberne samt brande OB’s SAS Ligahold som Øens Hold.

Læse mere om Øens Hold på: 

www.oenshold.dk

I Ryslinge Boldklub har vi 1 kontaktpersoner til Øens Hold, som kan hjælpe med afklarende spørgsmål:

Natasja Christensen
Mail: natasja-christensen@hotmail.com
Tlf: 5188 0230

Fejring af Øens hold.

Søndag den 6. december var en stor dag for Øens Hold som Ryslinge Boldklub er medlem af. Den dag blev fejret med, at Danmarks bedste fodboldsamarbejde har rundet medlemsklub nr. 100.
Det skete med en stor markering i forbindelse med OB's SAS Ligakamp mod F.C. København.
To repræsentanter samt et ungdomsmedlem fra hver klub var inviteret. Ryslinge Boldklub deltog med Lars Bo og Joakim samt Niels Bak
Ungdomsmedlemmet skulle møde i klubtrøje og desuden medbringe en ekstra klubtrøje, som skulle bruges til at lave et 2-pins banner.
Selve fejringen fandt sted i pausen af kampen, hvor de 100 ungdomsmedlemmer fra klubber i Øens Hold gik ind på græstæppet med deres klubs 2-pins banner, samtidig med at storskærmene viste udvalgte klip fra diverse Øens Hold-arrangementer, bl.a. Djemba-Djemba’s besøg i Ryslinge.

Billeder

Luk